Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så började det

Alltings början
och allting slut!
Där emellan
finns vi.
Vad vi gör
är vårt offer till
till den förstfödda.
Så enkelt det började
så enkelt det är,
egentligen.
Allt det vi gör
har sin början
och sitt slut.
Från just detta ögonblick
i ett stall
i fjärran land.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-30 23:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP