Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kvinnor?

Jag tänker att

jag nog är ganska bra ändå.
Tar man mig så vet man vad man får, inga konstigheter med det.
rak och ärlig, ganska direkt.
pallar inte med kvinnliga problem eller ältande
klarar inte av deras oro
vilja att planera
perfektionism

jag säger inte att alla är såna (jag är ju själv av kvinnligt kön) men rent
överlag upplever jag det så. I grupp förefaller kvinnor vara på det här sättet. För inriktade på att göra allting perfekt för andra (mannen, barnen) utan att lyssna eller tillgodose sina egna behov. skäms.
motverka motverka motvals käring :)




Övriga genrer av deepundermyskin
Läst 461 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-01 00:21



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
kvinnor är det bättre könet, ni är perfekta i er själva
2017-07-15
  > Nästa text
< Föregående

deepundermyskin
deepundermyskin