Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
påbörjad ? avslutad - 7 juni 2009 publicerad - 10 september 2012


..





..


Om ögonen är själens
spegel
är munnen ordens brunn
hjärtat känslornas rike
och artärerna, de levande
känslornas omloppssystem.

Fötterna håller oss i kontakt
med moder Jorden
håller oss till marken
så gott som möjligt
även när vi träffas av Amors pilar.

De rosa molnen omkring oss
är drömmarnas landskap
där alla fantasier äger rum

Tur att vi skapats så perfekta

han som skapade människan
är inte dum.




Fri vers (Fri form) av deepundermyskin
Läst 319 gånger
Publicerad 2012-09-10 12:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

deepundermyskin
deepundermyskin