Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
7 feb 2016 Blev så förvånad över att hitta den här nedskriven och mystiskt sparad i telefonen från en tid jag knappt kommer ihåg. En period då jag v a r ångest; åter fången i rummet i barndomshemmets sjuka tysta grepp, bara med ännu mer brustet hjärt


text



Du underminerar min mark.


Skakar skorna jag står i.
Jag är så trött på att det ska vara så.


Så jag lyssnar inte längre,
vänder andra kinden till


Dina ord rinner av mig.


Jag bryr mej inte mer




Fri vers (Prosapoesi) av deepundermyskin
Läst 166 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-05-19 14:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

deepundermyskin
deepundermyskin