Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett samtal med min far, som försvann under isen när jag föddes och tyvärr förlorade oss


57


När jag märker att hans hjärta
klappat så för hennes

som mitt har gjort för andra..


Då blir jag så ofantligt både glad och ledsen,
att mitt hjärta brister

Han kommer aldrig ihåg vilken dag jag föddes,
ringer o grattar olika dagar varje år

men hennes,

den vet han.
Den kan han fortfarande.

---

"9:e juni!
Hon fyller 57 i år."




Fri vers (Fri form) av deepundermyskin
Läst 234 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-07-15 03:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

deepundermyskin
deepundermyskin