Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skriven 2007 - 2008? (för sägande för att bara ligga i utkast)


Där går de

två
i likadana jackor

han, stängd, tröja och mössa
hon, öppen, och baggyjeans

så lika
själsfränder
andas samma luft


eller är det bara den enas uppfattning?




Fri vers av deepundermyskin
Läst 307 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-01-12 17:42



Bookmark and Share


    Taly
:) bra.
2017-07-15
  > Nästa text
< Föregående

deepundermyskin
deepundermyskin