Lojal mot alla
Hjälpsamhet är en dygd
Aldrig rädd för besvär
Energi till max

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lojal mot alla
Hjälpsamhet är en dygd
Aldrig rädd för besvär
Energi till max




Jag gör det bästa jag kan och lite till

 

har alltid gjort mitt

bästa och mer

lite till lite till

 

duktig och hjälpsam

 

lasset välte ju inte
och jag la på och på
älskade att jobba
lära nytt och slet vidare

 

när jag gick i väggen

var jag lika duktig

på det




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-10-01 15:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Skitbra!! Ursäkta men du berättar här även min saga...
Syster duktig är alltid närmare väggen än andra...
2008-10-01

  Michaela Dutius
Sorglig men stark och mycket vacker
2008-10-01

  Havsbris
liten sorligt och
även humoristisk
släng där...

Några är bara så,
andra inte det alls,
vi måste står för oss
och bara vara, det
betyder allt, och
prisas på något sätt
vännen ;o)

kram!!
2008-10-01
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP