Foto Ulla T

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Foto Ulla T




I ditt vackra lugn

 

Med många graders vidvinkel
ser jag vår skärgård
från bergets högsta punkt
sikten är klar och där

P A T E R   N O S T E R

vet att därute
finns du min älskade
om en timme för tre år sedan
tog du dina sista tre andetag

i ditt vackra lugn satt jag länge kvar. . . . . .

Huset är smyckat med dina favoriter
som ännu blommar i trädgården
och snart ska jag tända ljusen
vid dina foton

Inget är glömt
Allt finns kvar inom mig
Så länge jag lever finns du i mig

i ditt vackra lugn sitter jag ännu kvar. . . . . .

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-10-01 18:45



Bookmark and Share


  Ilona _L
Du lyckas verkligen fånga kärleken i dina ord!
Blir rörd och berörd!
2008-10-03

  Eva Langrath VIP
Vackert vedmod som ändå andas hopp och förtröstan.

Eva
2008-10-03

  Bibbi VIP
Skriver under på rabbe här,
2008-10-02

    ej medlem längre
i ditt vackra lugn sitter jag ännu kvar...så härligt formulerat om längtan!!
2008-10-01

  Ewa-Britt Nilson VIP
Att bara finnas
och få vara i minnet
kvar, är en känsla som tar!
2008-10-01

  Michaela Dutius
Så vacker- så bedövande skön kärlekssång till det som var och den som tvingades lämna
2008-10-01

  Lejonhjärtas poesi
Precis tre år senare sitter jag här och läser ditt sköna alster med en tår i ögonvrån, kram!
2008-10-01

  jardan
Så vackert, så klokt så sorgligt "i ditt vackra lugn"
2008-10-01

  Fånga dagen
Mycket vemodigt och sorgligt samtidigt vackert och bilden är fantastiskt vacker :)
Anna-Karin
2008-10-01
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP