Foto Ulla T

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Foto Ulla T




Jag lägger ett bokmärke här

 

När jag tog in rosor och lavendel
till ditt foto idag
kom minnena från vår första sommar

jag måste le
bakom tårarna

På ett foto som jag förstorat
ser jag i din blick hur kärleken lyser
och själv gick jag saligt omkring i en ny värld

den sommaren var
en blomma - min livsros

Här skulle jag kunna
sätta punkt men det finns
inga skiljetecken
för en sådan kärlek som vår

Jag lägger
ett bokmärke här
tills vi ses igen
i en
annan sommar

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 808 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-10-02 00:05



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Gör som rabbe här.
Kram.
2008-10-02

  * Ammi *
ömt och vackert i ljusa minnen
2008-10-02
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP