Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
diskutera försöka prata med någon som helat iden avbryter och börjar med sitt, jag går ,orkar inte


DU ÄR DU, JAG ÄR JAG

Du tror du vet allt
kan allt

Du är bäst enligt
dig själv

Jag orkar inte bry mig,
säger bara ja och nej

Det känns bäst för mig,
för du älskar att höra,
din egen röst, då räcker
det med, ett ja eller nej,
som svar


Det känns bäst för mig,
att sitta tyst, eller bara
gå min väg

Diskutera sådant, jag
inte vet, människor jag
inte känner, det är oviktigt
för mig

Du är du, och vem du är
har jag än inte lärt mig,
efter alla år

Jag är jag, och vill så vara,
tro det jag tror, och ingen
kan längre ändra på det

anits 1 oktober 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-10-01 21:35



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Ang. sådana här människor måste man göra som Du sätta gränser.
Applåd för beskrivningen!
2008-10-02

  Larz Gustafsson VIP
Har du råkat ut för en energitjuv som den där...Larz Gustafsson...?
2008-10-01

    sajo
Kanske en så kallad energitjuv. Ingen idé att försöka strida emot. Man blir så TRÖTT jag vet.
2008-10-01

  Elaine.S VIP
Ibland är det bättre att gå...och inte ödsla sin energi...
2008-10-01
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP