Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
gds-hallen=gör det självhallen, där hyr man en plats att reparera sin bil själv istället för att lämna in den på verkstad och betala dyrt.


GDS-hallen

Livet på jorden
är som en vandring i en stor GDS-hall
När du är färdig
uppsöker du kassan
och summerar

Sedan backar du ut
och drar vidare




Fri vers av RogerIvan
Läst 329 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-10-02 09:36



Bookmark and Share


  LassO
färdig och färdig, tjejer brukar hyra och sen frågar de andra som då "naturligtvis" gör detta åt dom och sen, kan dom fara, fortfarande rena om händerna... ;=) "mannens dumhet övergår mångas förstånd"
2008-10-12

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Hahaha ja det stämmer ju faktiskt.
2008-10-03

  Domino
haha
jättebra ju:-D
2008-10-03

    Bodil Sandberg
hehe...synnerligen bra jämförelse!!!!
2008-10-03

  Sanningsägaren VIP
gillar metaforen
och funderar på
rundsmörjning...
2008-10-02

  Carola Zettergren
Så sant...förhoppningsvis är man en duktig mekaniker:):)
2008-10-02

  Ilona _L
GDS-hall... en bra metafor!
För visst är det så, att ansvaret ligger hos oss själva!

Tänker på tv-reklamen OK, Q8, där mannen är inne på en sån "gör-det-själv verkstad med sin fru Yvonnes bil!
Har du sett den? Ganska kul!
2008-10-02

  Lena Krantz VIP
Ha ha....ja det var en bra beskrivning, speciellt det där summerandet i kassan!

;o)
2008-10-02

  Mr Lindemann VIP
Ja. memn ifalla man inte har kredit då?
2008-10-02
  > Nästa text
< Föregående

RogerIvan
RogerIvan