Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Idéer som föds i duschen.


Answering machine

Sorry, can\'t talk now; ...
Leave a message after the...
... -- I\'m between orgasms!




Bunden vers (Haiku) av Johan Sundström
Läst 519 gånger
Publicerad 2005-08-02 10:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Sundström
Johan Sundström