Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att känna glädje och längtan, ett ljuvligt tillstånd


JAG HOPPAS

Jag hoppas jag har förmågan, och visheten
att kunna leva i den kärlek, och glädje du
ger mig

Jag låter nuet landa i mig, och livet känns
värt att leva igen

Mina ljus låter jag brinna, och lysa upp
mörkret, när jag sitter sänder mina längtans
tankar till dig

Du har fått mig ,att känna glädjen och
harmonin igen

Du har blivit ljuset, som trängt undan
mörkret i mitt liv

Vi delar våra liv med varandra, trots att
avståndet är långt


anits 3 oktober 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-10-03 22:00



Bookmark and Share


  Ann-christin
Vad härligt det låter.Man kan älska på avstånd
sjöng Christer Sjögren :-).Bra skrivet som valnligt
2008-10-04

    sunnanvind
Enormt fin text!

Jag låter nuet landa i mig, och livet känns
värt att leva igen

Underbart att få känna så! Kram!
2008-10-03

  Larz Gustafsson VIP
Varmt och innerligt.
2008-10-03
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP