Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Erfarenheternas gräns

.

Du ser, jag ser
Men så olika är våra erfarenheter
Så svårt att förstå varann




Fri vers av Mejja
Läst 385 gånger
Publicerad 2004-05-17 10:03



Bookmark and Share


  Tothem
Det är min erfarenhet också.. så svårt!
2004-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Mejja