Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Guld

 

Pressgurkan inlagd;

äppelpajen står i ugn

 

- sonen kommer hem

 

glädjen står nu högt i tak

barnen livets äkta guld




Bunden vers (Haiku) av Lena K Nilsson VIP
Läst 434 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-04 09:13



Bookmark and Share


  Monika Häägg
Enkelt och självklart.
Bra skrivet!
2008-10-05

  Gunnel Eriksson VIP
Du har sinne för livets små detaljer!
2008-10-05

  Michaela Dutius
ja livet ger de dyrbaraste skatterna i barnen...ha en skön dag med sonen!
2008-10-04

  Mr Lindemann VIP
Jådo, eller jodå
Så kan det ses
2008-10-04

    eva m h
Yes säger jag också! Ha en fin dag tillsammans.
Min äldste fyller 20 år idag!!!
2008-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP