Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stationen.

se hur jag tömmer mig.

blickarna hänger löst i luften då jag andas ut.

bakom allt sträcker sig tomrummets landskap,
en suck av äcklad överklass.

en dag. ... vad?




Fri vers av AlaskaPollock
Läst 231 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-04 18:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AlaskaPollock
AlaskaPollock