Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingenmansland

.

Öppnade
Kikade lite ut
Ut i den värld
jag hela tiden
levt i
men inte kunnat se

Ljuset så starkt
Förblindande nästan
Ryggade
Tog ett steg tillbaka
Händerna skyddande framför

Blir stående
I ingenmansland




Fri vers av Mejja
Läst 388 gånger
Publicerad 2004-05-17 10:17



Bookmark and Share


    Elin E
Känner igen det.Bra beskrivning nästan som en bild.Kommentaren uppskattades!
2004-06-19

  Rachel Roth
så talande denna text....vilket steg blir nästa?
2004-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Mejja