Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Ännu

Ser överallt

ännu mera
vatten.

Tills jag minns min hud
en kyla över min värme
att luften gör ont och
tar tag

ryser mig.


Här är jag ännu
hel


mindes att du inte rört mig.




Fri vers av Theresia
Läst 237 gånger
Publicerad 2005-08-02 17:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Theresia
Theresia