Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Till slut

Till slut når orden igenom,

då kan jag inte mer
stå
se
rakt

för vad du la fram för att ge

var så

varmt.


Först bland dina armar
närmre
våra kroppar

erkänner jag:

Jag har frusit.




Fri vers av Theresia
Läst 215 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-09-28 23:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Theresia
Theresia