Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Fanny I

Du låter som en katt



säger du om mig
när jag

lägger ansiktet mot din hals
ditt bröst

och vet att din hud är mjukt skrynklig och febervarm.



Här, vilar tiden. Så nära.
Är det här, första gången vi möts?



Det rubbar mig. Min kropp flämtar.
Jag måste försöka
vara stilla nu.


- Då, ditt skratt, dit liv porlande ljudande

och jag kan bara erkänna det
som det mest fullkomliga jag hört,



och jag följer med dig -




Fri vers av Theresia
Läst 238 gånger
Publicerad 2005-08-02 17:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Theresia
Theresia