Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Fanny II

Ditt enda tecken
är din hand i min.

Du blir utan ljud,
utan översättning.

Vet inte mer om jag når.




Blundar hårt
för att tro hårdare

att jag når

nu när du
lämnar mig
och hela livet.




Fri vers av Theresia
Läst 217 gånger
Publicerad 2005-09-28 23:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Theresia
Theresia