Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Eva Langrath


Misstag?

 

Finns de i det

arbete som livet är?

 

Drejskivan formar

 

Knivens egg mejslar

bort ojämnheter.

 

Fotspår i sanden.

 

Vem bar mig.

 

Misstag blir till lärdom.

 

 

 




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 391 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-10-05 12:34



Bookmark and Share


  Fredrik P. VIP
tänkvärt. tyvärr
lär jag mig sällan
något av misstagen
ser gropen nu men
faller i ändå...
2009-01-28

  Bibbi VIP
En mycket hög visdom.
Bokmärke.
2008-10-09

  Ewa-Britt Nilson VIP
Men visst är det
knepigt att man
skall göra fel
för att det rätta
bättre skall sitta!
2008-10-05

  Sladjana Zubcevic
"Misstag blir till lärdom."
Bra skrivet, min vän.
2008-10-05

  Havsbris
Du är laddad idag,
på G vännen ;o)
Inte lätt att komma
ikapp alla dina alster
;o)

Jaa, brister, misstagen,
den andra sidan av
skönheten... De finns
och ska finnas hela
resan!

Jag vet inte om jag lär
mig av de, jag gör alltid
samma, jag följer mitt
hjärta!!!!!! Jag lär mig
inte egentligen; men
jag mognar och växer!

Läs- och tänkvärda ord,
smidiga och kluriga
som sander mellan fingrarna
;o)

5*****
2008-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP