Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvälls-haiku

 

Natten träder in

Silvermånen vilar lugnt

 

Badar i stjärnglans




Bunden vers (Haiku) av Mr Lindemann VIP
Läst 721 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2008-10-05 14:47

Författaren Mr Lindemann gick bort 2012. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Jastproject
Den här var bra. - I natten, den alltid så mörka, där strålar det av ljus. Ord kan övertyga. Den här vänder det mörka till det ljusa.
2009-01-20

  bluesatin
Tack för inspirationen i dina dikter. Jag har läst ett gäng fina dikter nu och det gav mig inspiration, glädje, inre ro m.m. TACK!
2008-10-11

    Lena Nilsson
mycket Japan i ordet silvermåne... hör nästan sakura i bakgrunden
2008-10-07

  Regn & Grus
En behaglig tystnad bland suset av träd..
så upplever jag dikten..
2008-10-06

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Å vad fint kvällshaikat
2008-10-05

  nina DeBono
Där skulle jag gärna simma. // nina
2008-10-05

  thyra
Dina ord ger stillnad och ro i bilderna jag ser. Fint!
2008-10-05

    Lindizz
Innerligt vackert!
2008-10-05

  mare VIP
så vackert....
2008-10-05

  anits VIP
En vacker bild du gör av höstkvällen
2008-10-05

    ej medlem längre
vackert min vän!
2008-10-05

    Maria Malm
Vacker kvälls-haiku, fin bild av höstkväll, som idag kommer att lysa med sin frånvaro..
2008-10-05

    ej medlem längre
En skön tanke.. att bada i stjärnglans. I storsraden saknar man stjärnhimlen
2008-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Mr Lindemann
Mr Lindemann VIP