Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här texten hittade jag i min "dagbok", men jag ville ju ha den under "bara ord"!


Anna Sjödin


fredag 29 sept ... ville bara skriva något som ligger överst


Anna Sjödin

Publicerad 2006-09-29

Idag är det kallt kallt kallt ...
Hoppas inte Anna Sjödin blir fälld
Det vore ett nederlag för friheten
För Sverige ...
För kvinnan ...
För blondiner i synnerhet ...
För oss alla som bor i Sverige.

Varför alltid ropa på polis
Varför inte klara av era mellanhavanden
Öga mot öga
Vi är ju alla människor
Vare sig vi är svartskallar eller svennar
Det är inte hudfärg, hårfärg
eller religion som avgör
vårt värde.

Vi är alla lika värdefulla
Kom ihåg det!
Vi är alla Guds skapelser.

Jag håller tummarna för dig Anna!




Övriga genrer av annaregina
Läst 939 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-05 20:01



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Det här var kanske inte mina egna tankegångar som jag haft i mig själv men jag respekterar dem då de kommer ifrån Dig som jag tycker så mycket om.
Man kan behöva korriggera sig själv ibland i sinne och tanke och kanske t.o.m ompröva saker och ting med tiden.
Applåd för en annorlunda mening.
2008-10-11

  annaregina
Svar: Jo, men jag är snart 70, så jag vet skillnaden på förr och nu! Jag vet också skillnaden hur olika män och kvinnor kan bli behandlade! Att sen inte få resning i HD ... ord stod ju mot ord! Trots att hon hade Leif Silbersky som försvarsadvokat - eller just därför kanske! Han lyckas nog bättre med män! Som att hamna i en återvändsgränd för henne. Det är ju ett tag sen det hände, men jag råkade se TV4:s intervju med henne som sändes i somras på webben nyligen. Hon var ju ändå den som faktiskt hade synliga skador medan dörrvakten inte hade några. Men hennes polisanmälan lades ner medan man satte mer tilltro till mannens berättelse. Kanske för att han var invandrare!? Vi är ju lite fega i det här landet!
2008-10-05

    ej medlem längre
Visst är vi alla Guds skapelser, men det ger inte vissa av oss rätten att begå brott och kriminella handlingar utan att ens bli lagförda. Förvisso inskränker det friheten att man inte får begå lagbrott, men det tycker jag är bra. Kriminalitet ska stävjas även om förövaren råkar vara kvinna och blond. Brottslighet ska straffas oavsett vem som står för den och polisen bör ingripa mot all slags kriminalitet. Angående polisen förresten, vilka fler kriminella "mellanhavanden" anser du bör passera obemärkta? Vi kanske inte ens ska ha någon polis som vi kan "ropa på" i tid och otid så slipper vi alla "nederlag för oss alla som bor i Sverige"...? Kort sagt ett rätt märkligt resonemang.
2008-10-05
  > Nästa text
< Föregående

annaregina
annaregina