Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
brytningstid, vårkänslor


Aprildikt

Aprildikt

Blåsvart
blåvitt
blågrått

Snålblåst
snåljåp
småsnål

Fågelsång
scilla
solsken

Altanfika
med gubben
samma kommentarer

Och ändå är allting nytt!





Fri vers av annaregina
Läst 710 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-04-19 15:11



Bookmark and Share


  Knådan
Din dikt fick mig att le - den var som klockren.
2014-04-19
  > Nästa text
< Föregående

annaregina
annaregina