Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
3 st haiku, som jag skrev då i november 2007.


Resa i Katalonien




Böljande landskap
gyllene fält, olivträd
jag finns i dess mitt


Novemberbarnet
äter rött granatäpple
minns alltid Monells


Monells, i Monells
lyser fullmånen min färd
ruiner kantar







Fri vers av annaregina
Läst 776 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-07-31 23:46



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
vackra haikuer och de blir extra bra i en svit.
jag tycker speciellt om sista, mycket stämningsfull.
2011-02-02

  Gunnel Eriksson VIP
Fina beskrivande haikun!
Även jag har varit i Monells.
En grupp från Skrivarkursen på Bollnäs fhsk
har besökt platsen två gånger. Kursen har
en deltagare som är från Monells. Världen
är liten!
2011-01-09

  Ingela Svenson VIP
Men, sa lustigt, här sitter jag i Katalonien och Läser dina haiku om just - KAtalonien! Här är vackert, sanna mina ord!
2010-08-02

  Eaglemountains VIP
Underbart vackra haiku-rader .....
2010-08-01

  Annmargreta
Bra gjort och du har en fin haiku!
2010-08-01

    lärjunge
Bra! Att du vågar dig på Haiku, och LYCKAS!!! - det är inte många som klarar det, då Haiku är det allra svåraste diktmåttet, som du vet. GRATTISSSS!!!
2010-08-01
  > Nästa text
< Föregående

annaregina
annaregina