Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Här är en skrivövning. Vi gjorde såna varje dag, både till form och innehåll.


Resa till Katalonien 19 – 27 nov 2007



Nobel-
pristagaren
Gabriel
Garcia
Marquez’s
bok "100 år av ensamhet"
står bakom mitt huvud på Mas Vila.
Igår såg jag medeltidstornet i Cruilles.
I natt drömde jag om prinsessan Törnrosa.



(Här hade jag en bild av det stora katalanska stenhuset
Mas Vila som vi bodde i. Men den kom inte med!)




"Nu
vill
jag
sjunga
dig
milda sånger"
heter boken jag nyss läst
om Astrid och Veronika
om den gamla kvinnan och den unga
precis som Anna och jag på Mas Vila.





Fri vers (Fri form) av annaregina
Läst 591 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-31 23:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

annaregina
annaregina