Foto Ulla T 

Efter en träff i Eksjö, sitter jag här och är uppfylld av att l e v a.....
Att livet kunde ge så mycket, att det verkligen går att bli så berikad.......

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Foto Ulla T 

Efter en träff i Eksjö, sitter jag här och är uppfylld av att l e v a.....
Att livet kunde ge så mycket, att det verkligen går att bli så berikad.......




Som en runsten

 

ristad

i mig som

en runsten

 

träffen med

äkta vänner

i Eksjö

 

möten som

aldrig någonsin

suddas ut

 

inristat i mitt hjärta

i insikten om att

jag behöver er




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-10-05 21:14



Bookmark and Share


  aol
en sån fin hyllning bravo
2008-10-11

    JennnyJ
en underbar dikt, en verkligt underbar dikt...
den får en att förstå att år kan gå men bästa vänner bestå,
du har en otrolig talang när det gäller att skriva dikter utan att det låter 'fel' och jag riktigt önskar att jag vaknar imorgon med talangen att skriva dikter så som du, för det skulle jag allt behöva i mitt 'bok-skrivande'... för det är många berättelser som borde lysas upp med dikter som denna :)

/JvJ
2008-10-10

  Gunilla VIP
Der finns sanna vänner!!
2008-10-06

  KristinaE
Ja, berikad i livet är en skön gåva att glädjas åt!
2008-10-06

  Bibbi VIP
Sååå roligt att höra att det blev sååå bra.
2008-10-05

    Erika H
Runstenens märken... kan inte suddas ut. Blekna men aldrig försvinna.

Och livet... precis som det är. Varken mer eller mindre. Vackert. Även i ensamma stunder. Vackert. I allt som finns inuti... bara att skrapa lite och så är det lysande igen.

Oerhört vacker text som jag gärna vilar i. Och håller med om... håller mötena mjukt i min famn.
2008-10-05

  Ewa-Britt Nilson VIP
Fantastiskt
att höra!
2008-10-05

  Lejonhjärtas poesi
En sann kärlekshyllning till fina vänner!
2008-10-05
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP