Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Borta och hemma

 

resa bort ger chans

åt lyckan att vända hem

och inse glädjen  

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-10-05 21:11



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Ja, det kan ju vara värt mödan att resa bort ibland, eller hur? Ha, ha, ha!
Applåd!
2008-10-05

    Erika H
Att vända ansiktet bort en stund och lämna platser som är bekanta... ett visst mått av mod krävs. Det är inte självklart i alla lägen.
Att sedan få ge och få tillbaka... vända åter, känna in och låta möten och nya miljöer smälta in... i det trygga, i lugnet som är hemma... som att hålla en del av världen i sin hand.

Glädjen... både i det som var och det som är... den bästa bonus som finns.
2008-10-05

  Ewa-Britt Nilson VIP
En vända runt
och man inser sunt
att hemma är det bäst
så skall det ju vara bara!
*********************
2008-10-05

  HQ
Ja visst är det så.
Att man behöver komma bort
och se det man inte har
för att kunna uppskatta det man har.
2008-10-05
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP