Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
T A C K


Uppfylld av Eksjö

 

Jag är så uppfylld av ER

av er allihop och

gemenskapen i total och ärlig

vänskap

 

Det var chockande stort

att höra sin egen dikt

läsas av en annan

- vilken upplevelse -

 

En sötma som rinner som

ostkakan vi åt ..... mer

 underbara vänner

vi ses igen.....

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-10-05 21:33



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
A*P*P*L*Å*D*E*R
2008-10-06

    ej medlem längre
Utan dig Ulla hade en betydelsefull del saknats, så tack för att jag fick lära känna dig!
Berörande skriver du om timmarna som gav så otroligt mycket!
Kram
2008-10-06

  Ilona _L
Mysigt ni verkar ha haft...
Kanske jag åker med nästa gång?
2008-10-05

  Bibbi VIP
Så underbart det låter.
2008-10-05

    Erika H
Tack fina du... läser Olga imorgon.

Rörd av din text.

Tack...
2008-10-05
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP