Foto Ulla T

Till Ronny Berk

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Foto Ulla T

Till Ronny Berk




Rosor till en man som heter Lasse

 

Käre vän vad ska man säga

om en träff så ljuv och vis

och inte minst med andlig spis

 

Åt folket skådespel och bröd

så att livet får kultur

och du gav oss struktur

 

En fröjd för öga som för gom

den underbara maten

på de osinliga faten

 

Krusagårdens anor kändes

inspirationen hos oss tändes

när poetsidorna vändes

 

Lasse ordnade med allt

tassade likt tomten kring

och det fattades ju ingenting

 

Att få sitta ibland vänner

fast man ej varandra känner

delade man bröd och ord

 

Rosor till dig käre Lasse

tack för allt - ett MVG

Eksjö vill jag gärna återse 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-06 13:48



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Låter som om man missat
en fantastisk fin tillställning!
Tack för en härlig text!
2008-10-06

    ej medlem längre
En bättre utvärdering kan nog inte göras än denna fina med rim och allt!!
Tack Ulla för mina vägnar oxå...
2008-10-06

  Svartsilver
jättefint!
2008-10-06
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP