Foto Ulla T" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto Ulla T


Glittrande yta

 

förföriskt lockar

glittrande yta både

döljer och gömmer




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-06 15:38



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
... och speglar ...

Rader att tänka på!
F I N T !
2008-10-06

    ej medlem längre
Kan syftas på människor oxå...
Väldigt väl valda ord till en skön bild!
2008-10-06

  Hildegun Relefors
Fin! Bilden mycket speciell och välkomponerad!
2008-10-06

  * Ammi *
ja underbart!
tog en likande bild i förra månaden, och det är ju så vackert!!
döljer och gömmer .. sant!
2008-10-06

  prinscess VIP
den var fin
2008-10-06
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP