Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den tunna linjen

 

Du följer sakta blåa blickar
mot svart
Drar djupa bloss
medan spriten värmer vener
förställer kärlek
Särar ben ovanpå ekotillverkade lakan
för att ge det en mening

 

Och allt har en mening
men inte här och inte för dig
Inte så länge du kan komma ihåg

 

Minnen bleknar
Flyter in och ut genom blodet
Försvinner
Och alla försvinner

 

Du har hört talas om en barndom
men du minns den inte
Vet bara att det inte var ekoframställda lakan då
Inte ens vita
Och tapeterna hade medaljonger

 

Du står utanför dig själv och
det känns inte längre
Du tittar på kvinna i sängen men
ser bara ett barn

 

Ekotillverkade lakan var vita
men du
du var svart




Fri vers av Sländan
Läst 471 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-10-06 22:11



Bookmark and Share


  Din Fiende
Trevligt, särskilt de medaljongbepansrade tapeterna...
2009-02-21

  Slasan
Inspirerande text! Började skriva en låt utifrån den! Få se om det blir nå't!!!
2008-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Sländan
Sländan