Foto Ulla T

*flygga=flygfärdiga

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Foto Ulla T

*flygga=flygfärdiga




Väntan i stillhet

 

hösten vilar i

jordens famn

havet kristallklart

i kyla

 

stilla väntan

 

hösten

uppladdning

inför vinter

som kan bli svår

 

rofyllt lugn

 

fågelföräldralivsjäkt

överståndet 

ungarna flygga

uppdraget utfört

 

ordningen återställd

 

sommarbatterier

laddas sakta ur

måste hålla

länge än

 

väntan i stillhet finner ro




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-10-07 12:21



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"Väntan i stillhet finner ro" tar jag med som ett bevingat ord.
Bokmärke.
2008-10-08

  * Ammi *
lugnet före stormen
vacker skrivet i lugn och ro
2008-10-07

    sunnanvind
Hösten kan vara en skön väntan..härlig dikt som ger rofylldhet!
2008-10-07

  Ewa-Britt Nilson VIP
Skönt som
djur och natur
få pusta ut...
Stiljhet behövs!
Absolut! Fint
beskrivet!
2008-10-07
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP