Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärlek?

Jag trodde kärleken var något sött,

en romantisk dimma av rosa o rött.

Blommor,chocklad att hålla i hand,

kramar o kanske kyssar ibland.

Så blev jag förälskad och drömmarna svek,

det gjorde så ont att själen skrek.

Allt handlar bara om tårar och smärta,

och kvar finns ett krossat hjärta




Fri vers av Nadine.Hilleberg
Läst 321 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-07 13:08



Bookmark and Share


  fågel grå
Kärleken är
en blandning
av allting..
Kram på dig.
Puss också..
2008-10-08

  Bjarne Nordbö
Så kan det vara, men det verkar som om det vore en del av det hela,. Hur konstigt det än kan låta.
2008-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Nadine.Hilleberg
Nadine.Hilleberg