Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Struktur

Struktur...... hur kan man lära sig
att skapa struktur i sitt liv
om man inte fick hjälp från början?
Vad ska till för att medvetandet
inte ska flyta ut till..... lättja?
Nää inte lättja, kanske snarare en
slags planlöshet där tankarna
inte fastnar för något alls, alltså
denna brist på struktur.
För till slut blir man alldeles tom
utan ramar och rutiner.
En håglöshet sköljer över en
och osäkerheten får ett fast grepp
över alla handlingar man gör.
Jag känner mej värdelös fast jag vet
att jag inte är det. Jag behövs ju
som alla andra.




Fri vers av mjuk
Läst 250 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-08 11:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mjuk
mjuk