Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men man vill veta.

Ilska! Irritation!

Ledsen...

Man undrar hur det är,
man vill att det ska vara bra med dig.

Kanske inte är något.
Kanske bara är jag.

Men man vill veta.




Fri vers av Yheela
Läst 198 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-08 12:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yheela
Yheela