Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samsara

Här få du en chans att göra gott.
Gott för dig är inte alltid gott för andra.

En chans att göra någon lycklig.
Den varaktiga lyckan lyser starkast.

Din chans att föra något vidare.
Att lära någon rätt och fel och sedan låta den leva sitt liv.

Chansen att nå insikt.
En tom påse är bästa bagaget.




Fri vers av Yheela
Läst 228 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-08 12:33



Bookmark and Share


  Quasimodo
Att lära och förstå måste alltid börja ur ingenting, att fylla resten med !!!
2008-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Yheela
Yheela