Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tårarna rinner låter dom rinna läka min själ


TÅRAR

Tårarna, mina tårar har varit mitt sällskap
under hela dagen

Ledsen , känt mig värdelös igen, känns
som om jag inte duger, men jag vet att
jag kan, att jag duger

Sitter ensam, tankarna går runt i mitt
huvud, i min hjärna

Jag har funderat, jag har tänkt, nu vill
jag leva mitt liv, ta hand om mig själv

Jag vill leva i nuet, skriva mina ord, med
min penna vill jag förmedla hur livet ibland
kan gestalta sig många gånger

Med min blyertspenna, vill jag dra mina
streck, som till slut blir en bild, som jag
kanske vill visa, låta andra se, vad jag
många gånger gör i min ensamhet

Kameran och jag, har blivit ett med varann,
den finns nästan alltid med, tycker så mycket
om att med den, skapa vackra bilder, bilder
som finns i vår underbara natur, i skapelsen
som HAN givit till oss för att vårda och värna
om

Jag vill kunna vandra i skogen, gå på dom
välkända stigarna, där jag känner mig
hemma, där stillheten, harmonin till naturen
ger mig trygghet och glädje

anits 8 oktober 2008










Fri vers av anits VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-10-08 23:59



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Kram!
2008-10-09

    Maria Malm
Självklart duger du, dina ord är mer än väl värda att läsa.
2008-10-09

  Ann-christin
Fint skrivet som vanligt
2008-10-09

  Larz Gustafsson VIP
Inför Gud duger den som tagit emot Jesus i sitt hjärta.
Då är Han Själv den rättfärdighet vi behöver.
Rom 5:1
1 Kor 1:30
2008-10-09

  Sladjana Zubcevic
"Tårarna, mina tårar har varit mitt sällskap
under hela dagen"
Vackert och mycket stark.
Smärtsamt vackert.
2008-10-09

  Elaine.S VIP
"Jag vill leva i nuet, skriva mina ord"

Det där räcker en lång bit och jag gillar
att läsa dina ord, bra att du vet där innerst
inne att du duger...
2008-10-09
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP