Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bort med det onda, in med det ljusa

Livet är ju faktiskt
inte så allvarligt
trots allt

Ibland är det varmt
och ibland
är det kallt

Utifrån känslan
vi lever och visar

Mer av den ljusa
glädjen bevisar

Att när vi kan hålla
oss glada i sinn

Försvinner det onda
i avloppet in

Ibland är det sant
då måste vi rasa

Ut ska ju skräpet
ja ve och fasa

Men sen är det borta
och då ska vi ta

Och spotta i näven
och gå åsta

Och göra det fina
som för oss är bäst

Även om det nu vore
att skaffa en häst




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-09 18:33



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
hiiiiiiiiiiiiii..underbart..spottar i nävarna och går sta för en häst vill jag ha!!!!
2008-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt