Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om POETERS ORDBOK


Om Poeters Ordbok: ett dynamiskt projekt




Nu har projektet kommit igång. Det finns ett antal planerade uppslagsord. En del utarbetas av andra än jag, t.ex. ordet ”emo” som kommer snart.

Just nu är vi inne i den högst fiktiva gruppen ”De Sju Dvärgarna” (kända också från en Disney-saga). Hav tröst, vi kommer ut på andra sidan! Och för att besvara dem som har missuppfattat en del: företeelserna och figurerana i Ordboken är FIKTIVA (även om det inte saknas förbilder...)!


Uppslagsorden som nu kommer i den takt de är (provisoriskt) färdigställda blir förstås delar i den planerade boken Poeters Ordbok i lämplig sortering (ännu inte helt säkert att den blir alfabetisk).

Artiklarna kommer att ändras, kompletteras ”under resans gång”. Även "formatet" skall ses över, placeras i skalan: "mycket ordboksartad" - "mycket litterär"... Då kan de bli även estetiskt mer tilltalande…:)


Så återkom gärna då och då och läs både de nya och de gamla styckena. Och kommentera gärna både under den relevanta texten och direkt till mig.

Även samarbetet med ”externa medarbetare” fortsätter! Skriv du också ett stycke på ett ord i texten ”Poeters Ordbok: listan av uppslagsord” eller ditt alldeles eget uppslagsord!


mvh
/j




Övriga genrer av [jimmy]
Läst 314 gånger
Publicerad 2008-10-10 12:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

[jimmy]
[jimmy]