Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önskereprisen

Kärleken jag en gång givit

kan förändras så totalt

När de sen igen försöker

känns det bara så banalt

Ser det annorlunda nu idag

än förut på något vis

Vill ej börja om igen

det blir bara en repris






Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-10 13:03



Bookmark and Share


  anita VIP
helt underbar dikt.
2008-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt