Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
KajsaLisa inspirerade


Kritik på en text (LVIII)







den som har duk och penslar
är rik

den som äger tillgång till färg
är briljonär




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 222 gånger
Publicerad 2008-10-10 13:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP