Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Betlehemsstjärnan inspirerte med sin text om börskaoset (något bearbetad för att passa originalet)


Kritik på en text (LIX)






jag har kris
i min börs
nyss låg där

nycklar till någon
annans hjärta, nu
har jag förlagt

känslorna till de
lås som annars
skulle ha öppnats

vidgats likt ögonen
inifrån, medan kärlekens
tentakler griper kring

och marknadens marionetter
springer kring, runt
förälskade som hundar




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-10 21:35



Bookmark and Share


  aftermath
den själsliga (finansiell, nej, vad är det för påfund?) krisen ...
liten naggande god sak du fått till här
vemodiga övertoner med rejäl beska
tack för fin läsning
2008-10-11
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP