Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Bea Langrath


Lek

 

Slutna ögon.

 

Solen sveper.

 

Lyssnar.

 

Mammors prat.

 

Ser, spring i benen.

 

Barnens lek.

 

Glädje oförställd.

 

Någon viskar.

 

Bli som ett barn.

 




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 835 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-10 23:53



Bookmark and Share


  Fredrik P. VIP
Ja, kontakten
med det egna
inre barnet är
grunden för liv
och kreativitet.
bra!
2009-01-30

  Bibbi VIP
Ett av bibelns viktigaste bud enligt mig.
Bokmärke.
2008-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP