Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dörren är stängd

Hon är annorlunda
inte som andra
tänker inte likadant

betraktar

noterar

lär sig

respekterar

insikt

som att se på film

inte delaktig

Hon vet inte hur
man ska göra

rädd att bli sviken
om hon engagerar sig

ändå blir hon det
varje gång

Vad gör sen
att dom vill tillbaka

när hon äntligen
kommit över dom

Vill dom sparka
på henne igen?

Eller

är dom bara

saktfärdiga







Nu är dörren stängd




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-12 20:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt