Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lycka är en ovanlig sjukdom - men var så lugn, det går över



Livet smakar beskt och sanningen
smakar surt. Det är bara lögnerna
vi gillar, ihoprullade i små packet
läggs dem över tungan och vi tuggar
på och smakar och tror faktiskt att livet
kan vara bra men

det går över.




Övriga genrer av seriöst störd
Läst 613 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-10-12 20:58



Bookmark and Share


    imnotfinished
nu har jag funnit mig sittandes med att läsa igenom dom flesta av
dina dikter utan att kunna slita mig ifrån dom. stora tankar, stora
ord. du är hur duktig som helst, även om det gör ont att läsa.
2008-12-07

  tatjana
wow. fin och sorglig och bra...
du är duktig!
2008-11-10

  Marlene Anna Linnéa
seriöst klarsynt. du har en begåvning, och humor.
2008-10-21

  Staffan Welroos VIP
Verkligen! Du har talang! *Klappar mina händer*
2008-10-12

    ej medlem längre
Ah!!!
Detta vart precist på pricken idag!
Helt grymt och väldigt väl textat!!!
Applåder, bugningar, ovationer till dig!!!
Bokmärker!
ps.. älskar ditt alias, behövde ett leende och du gav mig det.. ds
2008-10-12
  > Nästa text
< Föregående

seriöst störd