Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ångestsprängning


ni vet när man
har så ont i bröstet att man tror man går sönder?
när man är så tyngd av ångest att man tror man ska sprängas?

de säger att det går över
man kommer till en punkt då det är som värst och sen går det över




jag kommer till den punkten gång på gång




inte fan går det över




Fri vers av seriöst störd
Läst 597 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-26 21:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

seriöst störd