Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Taket blir så jävla intressant i din närhet


Hade jag skrivit
att
"I din närhet blir taket jävlig intressant"
istället

hade det här kanske kunnat vara början på en kärlekshistoria

men den här är inget kaniner & regnbågar & lyckligaslut -skit

det här är en historia om hat

*

självförakt
den värsta sorts glödgande levande hat
det är vad den här historien handlar om

för
varje gång jag ser denna fula, äckliga kropp så blundar jag

*


för länge sedan
skulle jag kanske blundat för något annat

ett monster
det värsta av hat
en ätstörning

det skulle jag ha blundat för




Övriga genrer av seriöst störd
Läst 622 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-13 15:23



Bookmark and Share


  Drömkram
Finaste Dig! Du har uttryckt dina innersta känslor med vackraste ord som berör. Du måste komma ur detta och tills det sker ska Du vet att jag älskar dig och för evigt vakar över Dig! Kram
2009-09-13

  Mr Lindemann VIP
I hatet glöd
den adnre ofta är sin egen död
i knivar som med ord vill döda
den som då får tag i en fjäder
av en duva
-mer död åt den
andre vill ruva
2009-09-13

  Lindalou
Starkt skrivet, väldigt känslosamt.
2009-09-13
  > Nästa text
< Föregående

seriöst störd