Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vet inte vem du är men jag vet att du bränner mig


Jag vet inte vem du är för du byter skepnad.
Det finns gånger jag ser ditt anlete i ett gyllenrosa ljus,
då jag inte kan se huggtänderna glimta i det charmiga leendet.

Och så finns det gånger du skrämmer mig till tystnad
bara genom tanken på din närvaro.


Jag vet inte vem du är, och jag litar inte på dig.
Du har försökt lura mig, vilseleda mig i förtröstan,
men jag har aldrig gått på det.

Aldrig helt, (aldrig vågat.)


Jag vet inte vem du är men jag vet att

varje gång du kommer för nära springer jag.
Att fly huvudstupa
in, tillbaka till trygghet,
verkar bättre än det du har att erbjuda.

(Åh Karin, visst är jag rädd för knoppar som brister,
så, så rädd för förändring.
)


Jag vet inte vem du är men jag vet
att du är för nära.

Du är under skinnet på mig,
du är i mina kläder inuti mitt huvud fastkedjar mina händer slingrat runt mitt hjärta jag vet inte vem du är men jag kvävs av dig,
jag kvävs i din närhet,
(jag kvävs utan dig)


Jag vet inte vem du är

men jag vet att någon stavade ditt namn

KÄRLEK.




Fri vers av seriöst störd
Läst 573 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-10 00:44



Bookmark and Share


    kjærlighetssanger
Tack. Texten formulerar något jag känt många många gånger. Första raden är briljant och paranteserna ett elegant självåskådliggörande.
2019-02-28

    ej medlem längre
Men alltså fan vad bra.
2012-07-07

  Starfish-Aura
Fett fin
//Mjao
2009-05-10
  > Nästa text
< Föregående

seriöst störd